fbpx

Enter your keyword

INVENTICUM AFTER SCHOOL Pregătim copiii pentru meseriile viitorului: inventică, robotică, programare și inginerie DETALII AFTER SCHOOL CURS DE ROBOTICA LEGO SPIKE Inventicum –aduce împreună piesele LEGO SPIKE Prime, un limbaj de programare ușor de folosit bazat pe Scratch și lectii special concepute în vederea sprijinirii micilor cursanti, indiferent de nivelul lor de învățare, să-și dezvolte încrederea în ei, abilitățile de gândire critică analizând date și rezolvând probleme complexe cu relevanță în viața de zi cu zi. VEZI CURS CURS DE INVENTICA Exclusiv Offline INVENTICUM este un program unic ce dezvoltă teme de inventică adaptate vârstei copiilor (idei, propuneri venite din partea lor), cu scopul de a parcurge toate etapele prin care o idee inovatoare devine un produs și de a realiza fizic acest produs, indiferent de materialul din care urmeaza sa fie produs. VEZI CURS CURS DE ROBOTICA LEGO WEDO (offline) Inventicum Bricks –Lego WEDO oferă experiențe practice folosind piese Lego, construind, programand si controland roboti, pentru a intelege legatura dintre conceptele STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) si fenomenele din viata reala. VEZI CURS CURS DE ROBOTICA LEGO MINDSTORM Offline Inventicum Bricks -LEGO® MINDSTORMS® implică și provoacă copiii să practice abilitățile STEM și robotică într-un mediu „aproape real”. pregătindu-i pentru o carieră în lumea tehnologiei. Vor construi roboti cu ajutorul cărora vor descoperi soluții la probleme fundamentale de robotică sau inginerie. VEZI CURS CURS DE ROBOTICA LEGO MINDSTORM Online Inventicum Bricks – LEGO® MINDSTORMS® ONLINE –Robotica Virtuala- implica si provoaca copiii sa practice abilitatile STEM si robotica intr-un mediu complet virtual, pregatindu-i pentru o cariera in lumea tehnologiei. VEZI CURS CURS DE PROGRAMARE (exclusiv online) Inventicum Coding este un program distractiv și educativ bazat pe jocuri în care copiii de diferite varste învață să programeze, fără a avea experiență anterioară, pornind de la elemente de baza ale programarii si continuind cu limbaje reale de programare. VEZI CURS

Curs de inventica (exclusiv offline)

GANDIRE CREATIVA

Imbunatatirea gradului general de constientizare a importantei dezvoltarii gandirii creative, analitice si strategice la copii si a utilizarii acesteia in gasirea de solutii

DEZVOLTAREA IMAGINATIEI

Dezvoltarea imaginatiei, a gandirii creative, analitice, strategice, si imbunatatirea cunostintelor din domeniul tehnic.

LUCRUL IN ECHIPA

Dezvoltarea abilitatilor tehnice, a celor de lucru in echipa, de managementul timpului si de abordare creativa si gestionare a problemelor ale elevilor participanti.

STIMA DE SINE

Cresterea increderii in fortele proprii si a stimei de sine a copiilor participanti.

INVENTICUM

PROGRAM UNIC

Dezvolta teme de inventica adaptate varstei copiilor, cu scopul de a parcurge toate etapele prin care o idee inovatoare devine un produs si de a realiza fizic acest produs, indiferent de materialul din care urmeaza sa fie produs.

Antrenati intr-un mediu prietenos, in care sunt stimulati sa-si exprime si sa-si sustina ideile, precum si sa asculte si respecte ideile celorlalti, sa se simta valorosi, sa experimenteze situatii noi, sa lucreze in echipa, sa colaboreze si sa realizeze importanta acestui lucru, sa-si dezvolte abilitati noi participand activ la crearea unui produs/ obiect propus chiar de ei, copiii vor putea simti utilitatea informatiilor pe care le detin, dorinta de invatare prin cercetare si descoperirea multiplelor conexiuni interdisciplinare.

La finalul cursului, copiii vor avea mai multa incredere in fortele proprii vazand ca se pot realiza fizic obiectele dorite, vor avea mai multe notiuni de baza dobandite, experimentate, vor simti efectul benefic al lucrului in echipa si vor fi mandrii de rezultatele lor.

Curs de inventica

ETAPELE CURSULUI

Stimularea creativitatii;

Definirea conceptului, desenarea schitei produsului;

Realizarea modelului 3D si a desenului de executie;

Crearea fizica a obiectului cu ajutorul unui colaborator;

Promovarea produsului- notiuni de baza;

16 ATELIERE

Cursul se desfasoara in grupe de 6-8 copii.

Varsta recomandata: 9-13 ani

Trainer: Iuga Dana Giorgiana

Prima lectie este gratuita

Durata: 1,5h | Pret: 280 RON / abonament / 4 sedinte

INSCRIERE CURS DE INVENTICA

  Nume parinte:*

  Nume copil:*

  Varsta copil:*

  Numar telefon:*

  Email:*

  Mesaj:

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  TESTIMONIALE