fbpx

Enter your keyword

INVENTICUM AFTER SCHOOL Pregătim copiii pentru meseriile viitorului: inventică, robotică, programare și inginerie DETALII AFTER SCHOOL CURS DE ROBOTICA LEGO SPIKE Inventicum –aduce împreună piesele LEGO SPIKE Prime, un limbaj de programare ușor de folosit bazat pe Scratch și lectii special concepute în vederea sprijinirii micilor cursanti, indiferent de nivelul lor de învățare, să-și dezvolte încrederea în ei, abilitățile de gândire critică analizând date și rezolvând probleme complexe cu relevanță în viața de zi cu zi. VEZI CURS CURS DE INVENTICA Exclusiv Offline INVENTICUM este un program unic ce dezvoltă teme de inventică adaptate vârstei copiilor (idei, propuneri venite din partea lor), cu scopul de a parcurge toate etapele prin care o idee inovatoare devine un produs și de a realiza fizic acest produs, indiferent de materialul din care urmeaza sa fie produs. VEZI CURS CURS DE ROBOTICA LEGO WEDO (offline) Inventicum Bricks –Lego WEDO oferă experiențe practice folosind piese Lego, construind, programand si controland roboti, pentru a intelege legatura dintre conceptele STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) si fenomenele din viata reala. VEZI CURS CURS DE ROBOTICA LEGO MINDSTORM Offline Inventicum Bricks -LEGO® MINDSTORMS® implică și provoacă copiii să practice abilitățile STEM și robotică într-un mediu „aproape real”. pregătindu-i pentru o carieră în lumea tehnologiei. Vor construi roboti cu ajutorul cărora vor descoperi soluții la probleme fundamentale de robotică sau inginerie. VEZI CURS CURS DE ROBOTICA LEGO MINDSTORM Online Inventicum Bricks – LEGO® MINDSTORMS® ONLINE –Robotica Virtuala- implica si provoaca copiii sa practice abilitatile STEM si robotica intr-un mediu complet virtual, pregatindu-i pentru o cariera in lumea tehnologiei. VEZI CURS CURS DE PROGRAMARE (exclusiv online) Inventicum Coding este un program distractiv și educativ bazat pe jocuri în care copiii de diferite varste învață să programeze, fără a avea experiență anterioară, pornind de la elemente de baza ale programarii si continuind cu limbaje reale de programare. VEZI CURS

Curs de programare (exclusiv online)

DISTRACTIV SI EDUCATIV

Inventicum Coding este un program distractiv si educativ bazat pe jocuri in care copiii de diferite varste invata sa programeze, fara a avea experienta anterioara.

GANDIRE CRITICA

Programarea permite si stimuleaza abilitatile de gandire critica a elevilor. Se folosesc metode de rezolvare a problemelor pentru a obtine un obiectiv pe tot parcursul jocului.

GANDIRE COMPUTATIONALA

Participantii la acest atelier dezvolta abilitati cum ar fi: rezolvarea problemelor, logica, gandirea matematica, gandirea computationala (algoritmica)

PROGRAMARE

Dupa finalizarea cursului complet de programare, copiii vor putea naviga prin lumea programarii cu un sentiment de incredere si realizare.

Inventicum Coding este un program distractiv si educativ bazat pe jocuri in care copiii de diferite varste invata sa programeze, fara a avea experienta anterioara, pornind de la elemente de baza ale programarii si continuind cu limbaje reale de programare: Coffescript, Python. CoffeeScript este un limbaj modern de programare open-source, care se compileaza cu JavaScript sau limbaje similare cu JavaScript. CoffeeScript este utilizat in industrie in principal pentru aplicatii web.

Inventicum Coding utilizeaza o platforma de programare dezvoltata in SUA si utilizata la nivel mondial, premiata ca fiind una dintre cele mai bune platforme educationale de invatare a programarii pentru copii. Prin intermediul acestei platforme, copiii vor invata concepte avansate de informatica, precum bucle, variabile, functii, conditii si multe altele.

Folosind aceasta platforma, elevii invata programarea intr-un mediu gamificat si pe masura ce inainteaza in joc, provocarile de rezolvat sunt din ce in ce mai complexe. Fiecare solutie este verificata si clasificata automat, oferind cursanților feedback instantaneu. Pe masura ce copiii rezolva problemele prin scrierea codului corect, ei vor dezvolta abilitati noi, cum ar fi gandirea in mai multe etape, perseverenta, gandirea critica si abilitatile de gandire analitica.

Dupa finalizarea cursului complet de programare, copiii vor putea naviga prin lumea programarii cu un sentiment de incredere si realizare, avand dezvoltate abilitati de rezolvare a problemelor, logica si creativitate.

Popularitatea programarii in randul copiilor creste rapid avand in vedere tendinta locurilor de munca din acest domeniu. Invatarea modului de a programa de la o varsta frageda poate pregati cu adevarat copiii pentru o posibila cariera de succes a secolului XXI.

CURS DE PROGRAMARE (EXCLUSIV ONLINE)

ETAPELE CURSULUI:

Programarea cu ajutorul blocurilor;

Programare cod in limbajul CoffieScript: Cicluri de repetare (Loops), Variabile, Functii, Indexare siruri, Logica Boolean, Conditii (ciclul If);

Crearea de jocuri proprii folosind CoffeScript

Programare cod in limbajul Python: Liste si indexare, Cicluri de repetare:(For), Variabile, Conditii:If/Else, Operatii boolene, Functii.

Crearea de jocuri proprii folosind Python

MODUL DE 40 DE INTALINIRI

Varsta recomandata: 7-9 ani sau 10-12 ani

Trainer: Inventicum Bricks

Nr. Maxim cursanti: 12 copii | Durata: 1h

In caz de absenta, cursantii vor avea acces la inregistrarea sedintei neefectuate.

Pret: 40RON/ atelier | 150RON/ abonament 4 sedinte | 420RON/ abonament 12 sedinte

Prima lectie este GRATUITA.

Accesul nelimitat la lectiile deja parcurse, pentru aprofundare.

Feedback si consultatii gratuite

Inscriere CURS DE PROGRAMARE

0722.322.697

Adresa: Brasov, Romania

Email: office@inventicum.ro