fbpx

Enter your keyword

ȘCOALA DE VARĂ INVENTICUM Un program de vară educativ pentru copilul tău, unic în Brașov! Îți propunem 11 săptămâni tematice cu activități sportive, aventuri în natură, ateliere de știință, artă și mass media. VEZI TOT PROGRAMUL INVENTICUM AFTER SCHOOL Pregătim copiii pentru meseriile viitorului: inventică, robotică, programare și inginerie DETALII AFTER SCHOOL CURS DE ROBOTICA LEGO SPIKE Inventicum –aduce împreună piesele LEGO SPIKE Prime, un limbaj de programare ușor de folosit bazat pe Scratch și lectii special concepute în vederea sprijinirii micilor cursanti, indiferent de nivelul lor de învățare, să-și dezvolte încrederea în ei, abilitățile de gândire critică analizând date și rezolvând probleme complexe cu relevanță în viața de zi cu zi. VEZI CURS CURS DE INVENTICA Exclusiv Offline INVENTICUM este un program unic ce dezvoltă teme de inventică adaptate vârstei copiilor (idei, propuneri venite din partea lor), cu scopul de a parcurge toate etapele prin care o idee inovatoare devine un produs și de a realiza fizic acest produs, indiferent de materialul din care urmeaza sa fie produs. VEZI CURS CURS DE ROBOTICA LEGO WEDO (offline) Inventicum Bricks –Lego WEDO oferă experiențe practice folosind piese Lego, construind, programand si controland roboti, pentru a intelege legatura dintre conceptele STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) si fenomenele din viata reala. VEZI CURS CURS DE ROBOTICA LEGO MINDSTORM Offline Inventicum Bricks -LEGO® MINDSTORMS® implică și provoacă copiii să practice abilitățile STEM și robotică într-un mediu „aproape real”. pregătindu-i pentru o carieră în lumea tehnologiei. Vor construi roboti cu ajutorul cărora vor descoperi soluții la probleme fundamentale de robotică sau inginerie. VEZI CURS CURS DE ROBOTICA LEGO MINDSTORM Online Inventicum Bricks – LEGO® MINDSTORMS® ONLINE –Robotica Virtuala- implica si provoaca copiii sa practice abilitatile STEM si robotica intr-un mediu complet virtual, pregatindu-i pentru o cariera in lumea tehnologiei. VEZI CURS CURS DE PROGRAMARE (exclusiv online) Inventicum Coding este un program distractiv și educativ bazat pe jocuri în care copiii de diferite varste învață să programeze, fără a avea experiență anterioară, pornind de la elemente de baza ale programarii si continuind cu limbaje reale de programare. VEZI CURS

Curs de robotica LEGO WEDO

INVESTIGARE

Invata sa investigheze problemele si sa gaseasca solutii pentru rezolvarea lor;

ABILITATI DE COMUNICARE

dezvolta abilitati de comunicare si colaborare prin impartasire procesului de invatare cu colegii lor de echipa;

INTELEGEREA ESECULUI

Invata sa vada esecul ca o forma de colectare a informatiilor;

ABILITATI TEHNICE

Dezvolta o ințelegere a modului in care partile colaboreaza pentru a crea un intreg;

DESCRIEREA PROGRAMULUI

CURS DE ROBOTICA LEGO WEDO (OFFLINE)

Inventicum Bricks ofera experiente practice pe care copiii trebuie sa le exploreze pentru a intelege  legatura dintre conceptele STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) si fenomenele din viata reala.

Piesele LEGO, instrumentele de programare si planurile de lectii special create pe diverse teme, le insufla micilor cursanti curiozitatea naturala, ajutandu-i sa dezvolte abilitati de comunicare, creativitate, colaborare si gandire critica intr-un mod distractiv si interesant.

Solutiile tehnice, flexibile, gasite odata cu rezolvarea problemelor de catre copii, duc la descoperirea modului in care stiinta, tehnologia, ingineria si matematica afecteaza viata lor de zi cu zi.

Cursul este compus din doua parti:

 • prima parte contine lectiile propriu-zise in care copii invata notiuni de baza din domeniul STEM (30 de ateliere)
 • cea de-a doua parte (ultimele 10 ateliere ale cursului) exploreaza notiunile de baza invatate anterior si pune la lucru imaginatia si gandirea critica a copiilor, robotii fiind construiti si programati in jurul unor teme si cerinte stabilite la inceputul fiecarei lectii.

In 2019, grupe de copii instruiti de Inventicum, au participat la un concurs internatioal de robotica, desfasurat la Bucuresti – World Robot Olympiad 2019 – etapa nationala.

CURS DE ROBOTICA LEGO WEDO

Etapele unei lectii de robotica Wedo

Prezentarea notiunilor de baza ce urmeaza sa fie invatate si modelul ce urmeaza a fi construit.

Construirea efectiva a robotului din piese lego urmand instructiuni, observarea diferitelor componente ale modelului,  intelegerea  functionarii acestuia, a modului in care se transmite miscarea si a rolului elementelor  folosite.

Programarea robotului si punerea in functiune a modelului construit, folosind motorul si senzorii, adaugand sunete si imagini.

Stimularea gandirii creative folosind imaginatia si cunostiintele dobandite, urmand ca robotul construit si programul aferent sa fie modificate pentru noi actiuni si diverse situatii.

Module de 40 Ateliere

30 lectii de baza; 10 lectii bazate pe creativitatea copilului

Cursul se desfasoara in grupe de 6-8 copii.

Varsta recomandata: 6-8 ani sau 9-12 ani

Oferim toate instrumentele necesare pentru susținerea cursului! Nu e nevoie de cunostinte anterioare.

Trainer: Inventicum Bricks

Prima lectie este GRATUITA!!!

Durata: 1h | Pret: 200RON/ abonament 4 sedinte

INSCRIERE CURS DE ROBOTICA LEGO WEDO

  Nume parinte:*

  Nume copil:*

  Varsta copil:*

  Numar telefon:*

  Email:*

  Mesaj:

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  TESTIMONIALE