fbpx

Enter your keyword

Despre Inventicum

Investeste in educatia copilului tau!

Cel mai important si valoros lucru pe care putem sa-l facem pentru copiii nostri este sa investim in educatia lor.

In prezent antreprenor si mama preocupata de un viitor mai bun, Dana este un inginer cu o experienta de peste 15 ani in crearea si dezvoltarea de produse noi. Este pasionata de tehnologie, fiind si absolventa a facultatii de robotica si a unui master in automatica.
In urma cu 3 ani a făcut trecerea din zona managementului de proiecte tehnologice din cadrul companiilor multinationale în zona educatiei, cand a realizat ca experienta acumulta pana atunci o poate ajuta la crearea unor cursuri pentru copii. Asa a luat nastere proiectul “Inventicum”.

Este mentor si fondator ”Inventicum” – un program de inventica, unic, ce dezvolta teme de inventica adaptate varstei copiilor, cu scopul de a parcurge toate etapele prin care o idee inovatoare devine un produs si de a realiza fizic acest produs din diverse materiale.

Lucrul cu copiii a devenit pentru ea o pasiune si acum isi dedica intreaga activitate educatiei tehnologice a copiilor, lansand alte 2 programe educationale: un program de robotica numit Inventicum Bricks si unul de programare – Inventicum Coding.

Pana in prezent, Dana impreuna cu copii instruiti de ea, au participat la un concurs internatioal de robotica, desfasurat la Bucuresti – World Robot Olympiad 2019 – etapa nationala.

A fost mentorul unei echipe de copii de la Scoala Generala nr. 14 din Brasov care au participat la un  concurs international de inventica in Scotia unde au fost premiati pentru creativitatea, unicitatea, utilitatea si executia din diferite materiale a proiectelor.

MISIUNE

Misiunea Inventicum este sa dezvolte educatia tehnologica a copiilor, sa cultive pasiunea pentru inginerie, programare sau robotica, sa creeze abilitati pentru meseriile viitorului.

DE CE INVENTICUM?

Inventicum s-a nascut din dorinta crearii unui cadru-stimul pentru dezvoltarea imaginatiei, a gandirii creative, analitice si strategice, a abilitatilor tehnice si a celor de lucru in echipa, si cresterea increderii in fortele proprii si a stimei de sine a tuturor copiilor implicati in acest program;

CUI SE ADRESEAZA?

Copiilor care manifesta abilitati tehnice, creativitate si sunt dornici de cunoastere, cercetare si experimentare

TESTIMONIALE